Wonen aan de kop van het Spaarne

Inschrijven

De verkoop is gestart

Heeft u interesse in het project, vult u dan het onderstaande formulier in

Ga naar het inschrijfformulier

Belangrijke informatie over het project:
Verkoopbrochure, Prijslijst, keuken en badkamer

Inschrijven voor verkoop

Heeft u interesse in één van de woningen in Haarlem Buiten dan kunt u zich online inschrijven via een formulier op deze website. Nadat u het formulier heeft verstuurd ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons in goede orde is ontvangen.

De eerste verkoopronde is donderdag 23 april om 17:00 uur gesloten. Inschrijven is hierna ook nog mogelijk, maar eerst worden met alle geschikte kandidaten uit de eerste verkoopronde gesprekken gevoerd.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen van uw inschrijving, check dan eerst de spambox in uw e-mailprogramma. Wanneer u ook daar niks heeft binnen gekregen, stuur dan een e-mail naar info@haarlembuiten.nl.

Toewijzingsprocedure

Vanaf vrijdag 24 april gaat PUUR Makelaars de inschrijvingen controleren of ze volledig zijn. Wanneer er zich meer geschikte belangstellenden voor één woning hebben ingeschreven, dan wijst de ontwikkelaar één belangstellende aan die als eerste wordt uitgenodigd voor een verkoopgesprek. PUUR Makelaars informeert alle inschrijvers zo spoedig mogelijk of ze in aanmerking komen voor de woning van hun keuze.

Nieuw beschikbare informatie op de website

Op de pagina downloads vindt u belangrijke informatie over het project. Heeft u serieuze interesse in één van de woningen dan adviseren we u de beschikbare documenten goed door te lezen omdat hierin gedetailleerd staat omschreven wat wordt aangeboden.